Philips Hue

hvordan virker philips hue

Helt basalt virker Philips hue ved at en kontroller også kaldet bridge, forbindes til dit lokale netværk.

Boksen forbinder sig så til din telefon eller tablet hvor du forbinder denne med din bridge, og du kan nu styre op til 50 enheder via din bridge.

Dernæst kan du forbinde din bridge til internettet, og dette er endda uden at åbne for specielle porte i din egen firewall (det er ikke alle der kan det) og så kan du på den måde via Philips egne servere som de stiller til rådighed, styre dit lys alle steder fra så længe din mobil er på nettet.

 

philips hue erfaringer

Hvis nogen har gode erfaringer med Philips Hue, hører jeg meget gerne om det. Min egen erfaring er at det virker utrolig godt. Hvis man stater med deres startkit, er der næsten 100% chance for en succes i første omgang.

Det betyder blot at det er gennemtænkt, og at Philips har gjort meget ud af at det er et produt som fungere rigtig godt for alle, og ikke kun “nørderne”

 

philips hue startpakke kit

Som tidligere skrevet har Philips Hue lavet startpakker, som passer til forskellige behov.

Ens for alle, er at de indeholder en bridge – i skrivende stund hedder den version 2.1 og det er den man skal gå efter. Lad være med at lade dig overtale til en gammel version som kan være på tilbud i din lokale elektronik butik. Gå altid efter den nyeste version. Elektronik bliver meget hurtigt forældet, og det er ingen grund til at begynde med en gammel version så er man allerede bagud fra starten.

Philips hue levetid

Som udgangspunkt har Philips Hue pærer en levetid på ca. 25.000 timer. Som svarer til ca. 25 år ved alm. brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *